Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Aanleg, reparatie of onderhoud van uw dakbedekking en goten

Een goed dak boven uw hoofd

Voor aanleg, reparatie, onderhoud of periodieke controle van uw dakbedekking kunt u prima terecht bij Bos uit Beerta. Schakelt u ons in, dan gaat alles van een leien dakje!

We hebben ervaring met bitumineuze dakbedekkingen, koperdaken, zink-/roefdaken en leien daken. Wilt u een nieuw dak, dan bekijken we samen met u uitgebreid wat de mogelijkheden zijn en geven u vervolgens een passend advies en een heldere kostenspecificatie. We staan garant voor een perfecte aanleg van uw nieuwe dak, inclusief een nauwkeurige afwerking.

Bij reparaties onderzoeken we eerst nauwkeurig wat er aan de hand is en geven u vooraf een onderbouwde raming van de te verwachten kosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Ook gaan we graag voor u het dak op voor onderhoud en om te controleren of alles nog in orde is. We maken desgewenst uw dak en de goten vrij van zand en bladeren, zodat de afvoer niet verstopt raakt. Zo kunt u veel ellende voorkomen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8.4 / 10
Tonnie Borchers
Ze staan altijd voor je klaar๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten