Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Vacatures zelfstandig monteur elektrotechniek

 

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Service en onderhoudsmonteur

een vrolijke communicatieve representatieve persoonlijkheid die met passie cv ketels onderhoud en storingen oplost. Ook het uitvoeren van kleine andere onderhoudswerkzaamheden aan huis en bedrijfsinstallaties behoren tot het takenpakket. De monteur die wij zoeken moet wonen binnen een straal van 30 km rondom Beerta.

 

Allround elektrotechnicus

een gedreven elektrotechnicus met affiniteit in de installatietechniek, sociaal, communicatief, representatief en leergierig. Gezien de groep medewerkers gaat onze voorkeur uit naar een medewerker tussen de 20 en 40 jaar. Jonger of ouder ? Solliciteren staat vrij. Opleidingsniveau MBO 3/4, in bezit van EMSI, TSI of TBI of lerende hiervoor. De monteur die wij zoeken moet zich aangetrokken voelen tot het verrichten van service werkzaamheden particulier, utiliteit en industrie en wonen binnen een straal van 30 km rondom Beerta.

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8 / 10
Marije Sijbolts-Withaar
Betrouwbaar, deskundig en meedenkend. Top! 👍🏼

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten