Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Zonnepanelen

Bos uit Beerta plaats ook zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken en uw woning zodoende verduurzamen. Een zonnepanelen installatie kan aangelegd worden bij een reeds bestaande elektrische installatie of bij nieuwbouw.

Heeft u een plat- of puntdak? Op vele daken kunnen zonnepanelen gelegd worden. Of een dak geschikt is voor zonnepanelen hangt onder andere af van de hellingshoek, de richting, de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is en de invloed van schaduw op het dak.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft hangt af van de situatie en uw wensen. Bijvoorbeeld; uit hoeveel personen bestaat uw huishouding, heeft u een auto die elektrisch opgeladen kan worden? Wij kunnen u adviseren over het aantal panelen dat bij uw situatie zou passen.

Als u kiest u voor een zonnepanelen installatie krijgt u; zonnepanelen, een omvormer en (afhankelijk van de omvormer) een digitaal monitoringssysteem. Op het monitoringssysteem kunt  u onder andere zien hoeveel stroom de installatie heeft opgewekt.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Neem dan contact op met Bos uit Beerta, ze kunnen u adviseren en een passende offerte maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten