Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

24 uurs servicedienst

24 uur per dag, 7 dagen in de week !!

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? De medewerkers van Technisch Bureau G.W. Bos staan 24/7 voor u klaar (ook tijdens de bouwvak en op zon- en feestdagen)!

Bel (0597) 333 133, en spreek een bericht in op ons antwoordapparaat (vergeet niet om duidelijk uw naam én telefoonnummer te vermelden) en u wordt binnen 30 minuten door ons teruggebeld. Gegarandeerd!

Onze vakmensen
De basis van onze klantgerichte dienstverlening is ons deskundig personeel. Met een brede georiënteerde ervaring in de installatietechniek heeft ieder personeelslid zijn eigen specialisatie. Intern wordt deze kennis op elkaar overgedragen. Tevens worden er op verschillende disciplines trainingen gevolgd om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken. Zodoende beschikt Technisch Bureau G.W. Bos over deskundig en gemotiveerd personeel, dat de kwaliteit waarborgt die u van ons wenst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

9.5 / 10
Grieko Dijk
Vandaag viel opeens de stroom uit. Net voordat onze middagspits begon. Gelukkig werkte de frituur nog wel. Dus patat bakken bij kaarslicht. Dan bel je dus bos uit beerta. Binnen notime staat er een mannetje. Deze denkt ook nog mee, en heeft het probleem opgelost. Verlichting omgebouwd naar led, dus bespaar je ook nog op je stroomkosten. Ik zeg:bij problemen, BOS UIT BEERTA BELLEN.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten