Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Sinds 1956 een vakkundig installatiebedrijf

Installatiebedrijf G.W. Bos uit Beerta bouwde in meer dan 60 jaar een uitstekende naam op als kundig en nuchter installateur, loodgieter en elektricien.  

Korte historie van ons installatiebedrijf

Installatiebedrijf G.W. Bos bestaat eigenlijk al veel langer dan zestig jaar. Want ons bedrijf werd al in 1925 opgericht in Oostwold (Groningen), toen onder de naam Bolhuis. Op 28 mei 1956 ging ons bedrijf verder onder de naam G.W. Bos in Oostwold. Sinds 1991 zijn wij gevestigd op onze huidige locatie in Beerta.

Reekalfje

Ons logo is zeer herkenbaar dankzij het reekalfje in ons beeldmerk. Dat valt velen op vanwege het ogenschijnlijk ontbreken van een logisch verband tussen het logo en ons bedrijf. Maar dat verband is er wel degelijk: ons kantoor en onze werkplaats vindt u in voormalige kleuterschool Het Reekalfje.

Werkgebied in installatietechniek

Vanuit Beerta werken wij voor particuliere en zakelijke klanten in heel Oost en Midden Groningen. Van Delfzijl, Eemshaven, Reiderland en Winschoten tot Stadskanaal, Vlagtwedde, Bad Nieuweschans, Veendam, Menterwolde en Hoogezand Sappemeer. 

Garanties van kwaliteit en veiligheid

Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI, dé vakorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Dat is uw garantie dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Verder werken wij volgens het waarborgkwaliteitssysteem en beschikken wij over de certificeringen ISO 9001VCA, en STEK. En dat is wel zo geruststellend wanneer het gaat om het installeren van gas, water, cv en elektra.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden dat ons bedrijf niet alleen belangrijk moet zijn voor onze medewerkers, klanten en relaties, maar ook voor de lokale en regionale samenleving. Al heel lang – ver voordat dit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) werd genoemd - dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. We vinden het bestaan van theater, cultuur en verenigingsleven van groot belang en dragen er graag aan bij om dit toegankelijk te houden en te maken voor iedereen. 

Daarom zijn wij lid van Stichting de Klinkkast en steunen we ook jaarlijks enkele sportverenigingen in het Oldambt. Zo vindt u onze reclameborden onder meer bij de tennisverenigingen LTC Amor in Beerta en Sla Raak in Winschoten en de voetbalverenigingen Thos in Beerta, VV Drieborg, BNC uit Finsterwolde en SC Scheemda. Ook ondersteunen we jaarlijks diverse evenementen in het Oldambt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten