Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Elektricien: Uw elektriciteit in betrouwbare handen

Een nieuw stopcontact, elektrische bedrading, een extra groep in de meterkast of een compleet nieuwe meterkast; Bos uit Beerta zorgt voor een veilige installatie. Ook van data- en telecomnetwerken, CAI en intercomsystemen.

Voordat we een elektrische installatie aanleggen, maken we in overleg met u een ontwerp. Een ontwerp dat voldoet aan alle veiligheidseisen én naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen. Krijgt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken, dan zal in de meeste gevallen één extra groep niet voldoende zijn. Samen met u bekijken we wat er mogelijk en noodzakelijk is.

U kunt bij ons ook terecht voor de nieuwste snufjes in wooncomfort. Het 'Huis van de toekomst' was ooit iets uit de wondere wereld van Chriet Titulaer. Nu kunt u er echt in wonen. Een huis waarin u alles op afstand bedient en veel automatisch gaat. Voorbeeld? Wanneer 's ochtends uw wekker afloopt, glijden beneden automatisch de gordijnen open, gaat de thermostaat omhoog en loopt het bad vol. Lijkt het u wat? Bos uit Beerta legt het voor u aan.

Intelligente gebouwenbeheerssystemen van Gira

Meer comfort, meer efficiency, meer veiligheid. Met intelligente gebouwenbeheerssystemen van Gira wordt uw huis mooi en slim: centrale aansturing van de huisinstallatie, tijdafhankelijke temperatuurregeling, automatische lichtbesturing, sleutelloze toegang tot de woning en nog veel meer, alles uniform vormgegeven in het Gira designsysteem.

De gebouwenbeheerssystemen van Gira kunnen in drie hoofdgebieden worden verdeeld. Voor de conventionele installatie biedt Gira een groot assortiment producten voor stroom, licht, deurcommunicatie, communicatietechniek, enzovoorts. Daarnaast zijn er twee intelligente systemen die door automatisering en bediening op afstand een hoge mate aan comfort, veiligheid, flexibiliteit en efficiency mogelijk maken: het Gira Instabus KNX/EIB systeem en het Gira draadloze bussysteem.

Intelligente gebouwenbeheerssystemen worden gerealiseerd met de flexibele bustechnologie. Binnen het systeem communiceren apparaten met elkaar en wisselen onderling informatie uit. Daarvoor wordt parallel aan de elektriciteitsleidingen een Instabus-stuurleiding aangelegd. Mogelijkheden: verlichting en verwarming op maat, centrale besturing van verlichting, jaloezieën en rolluiken, ventilatie en huishoudelijke apparatuur, programmering van bepaalde lichtscènes, multimedia- of muziekentertainment in alle kamers, automatische tuinberegening, aanwezigheidssimulaties, enz.

Gira draadloos bussysteem

Intelligentie eenvoudig achteraf toevoegen, zonder stof en lawaai: met het Gira draadloze bussysteem kan een breed spectrum besturingsmogelijkheden, zoals lichtscènes, jaloezie- en verwarmingsbesturing en automatisch licht worden gerealiseerd, zonder dat er muren moeten worden opengebroken. De communicatie vindt plaats tussen zenders en ontvangers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten