Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

INDUSTRIE & PANELENBOUW

Oplossingen op maat geïnstalleerd

Voor grote en kleine bedrijven en voor verschillende branches is Bos uit Beerta de specialist voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Heeft uw bedrijf een grote elektriciteitsvraag, dan kunnen we stroomverdeelkasten leveren met vermogens tot 1600 ampère. We bouwen voor u een systeem van hoofd- en onderverdelers dat veilig en betrouwbaar is.

Een van onze specialiteiten is panelenbouw. We zorgen voor hoogwaardige besturingskasten voor meet- en regeltechniek. Ook kunnen we plc-besturing aanbieden, zodat u de besturingskast via de pc kunt bedienen. Tevens hebben wij ABB regelaars tot 90kW op voorraad om onze klanten 24 uur per dag 365 dagen per jaar te kunnen leveren.

Twijfelt u of er overal voldoende licht is op de werkvloer, schakelt u ons dan in om uw verlichting na te meten. Rekening houdend met de werkzaamheden die worden uitgevoerd, adviseren we u over aanpassingen in de lichtintensiteit en -frequentie. Dit is bijvoorbeeld van belang op plekken waar veel beeldschermen gebruikt worden, dit om flikkeringen te voorkomen. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de Arbonormen. Op bepaalde plekken kunt u misschien juist energie besparen middels het aanbrengen van een daglichtregeling of juist door LED verlichting toe te passen. Uiteraard kan Bos uit Beerta ook een compleet nieuwe lichtinstallatie voor u ontwerpen en aanleggen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Bos uit Beerta industriële bedrijven te bieden heeft. Wilt u weten of wij ook voor u een oplossing kunnen vinden? Bel (0597) 333 133 en vraag naar Jan Bos of Rolf van Wissen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8 / 10
Marije Sijbolts-Withaar
Betrouwbaar, deskundig en meedenkend. Top! 👍🏼

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten