Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Nieuws

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je kennis en ervaring? Ben je elektricien en heb je ook affiniteit met de w-kant? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Stuur een mail naar s.bos@gwbos.nl
 
Vandaag kwam Sinterklaas Bos uit Beerta bezoeken. Het was weer een gezellige middag voor de kinderen en ouders.
 
Al weer 3 jaar geleden! Nog 7 jaar en we bestaan 100 jaar...
 
Prachtig project!
 
Ben je een ‘ervaren’ elektro of installatiemonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je leerling monteur en zoek je een nieuwe leer/werkplek ? Neem dan contact met ons op! Bel met 0597-333133 en vraag naar Felker van Hoften of Saskia Bos.
 
Vanavond sportief gestreden om het kampioenschap van het bedrijven softbaltoernooi bij WHSC. We nemen de kampioensbeker mee naar Beerta! WHSC bedankt voor de mooie en goed verzorgde avond. Tot volgend jaar!
 
Vandaag de zinken goten vervangen van de toren in Noordbroek. Leuke klus op eenzame hoogte.
 
De mannen van Bos uit Beerta zijn erg druk met de realisatie van de nieuwe ijssalon in de Torenstraat in Winschoten. Voor ons een leuk project en voor de Torenstraat een aanwinst!
 
Ons bedrijf is er trots op zo’n mooi pand installatie technisch te mogen renoveren met dit bouwteam. 🎉👍
 
Ben jij die gedreven jonge elektro monteur die iedere dag met plezier naar zijn werk gaat? Die het een uitdaging vindt om meerdere storingen op een dag op te lossen of soms ook langere tijd op een project werkzaam te zijn? Die kennis heeft, kwaliteit levert, communicatief en representatief is en ook over een gezonde dosis humor beschikt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel ons en maak snel een afsp…
 
Het heeft vannacht hard gevroren en de straffe wind heeft flink huisgehouden. Vannacht al de eerste klant geholpen. Lekkages, bevroren leidingen en ketels die het begeven. De telefoon staat niet stil. De monteurs van Bos uit Beerta doen hun uiterste best om alle storingen snel op te lossen.
 
Ons kantoor is vanaf 23 december tm 07 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2018.
 
--VACATURE-- Wij zijn op zoek naar een jonge (assistent) elektromonteur/installatiemonteur. Gezien de samenstelling van het personeel gaat onze voorkeur uit naar een monteur tussen de 18-25 jaar. Ben jij een goede representatieve aanpakker en doorzetter die in een leuk gemotiveerd team wil werken? Stuur dan je cv naar s.bos@gwbos.nl!
 
--VACATURE-- Wij zijn op zoek naar een jonge leerling/assistent elektromonteur/installatiemonteur. Ben jij een goede representatieve aanpakker en doorzetter die in een leuk gemotiveerd team wil werken? Ben jij nog niet uitgeleerd en wil jij verder leren? Stuur dan je cv naar s.bos@gwbos.nl!
 
Vandaag verrast door Rianne Boer, de dochter van onze medewerker Arend, met een zelfgemaakte aardbeien kwarktaart🎂🍓Dat is smullen zeg! 😋 Rianne bedankt namens alle smullende medewerkers!
 
--VACATURE-- Wij zijn op zoek naar een jonge leerling/assistent elektromonteur/installatiemonteur. Ben jij een goede representatieve aanpakker en doorzetter die in een leuk gemotiveerd team wil werken? Ben jij nog niet uitgeleerd en wil jij verder leren? Stuur dan je cv naar s.bos@gwbos.nl!
 
Dit is iets waar veel mensen niet bij stil staan!
 
De omstreden voorrangsstippen ook al gezien? Bos uit Beerta heeft ze in goed overleg met de gemeente nu geadopteerd. In het kader van meer rood op straat is ons bedrijf nu nóg beter te vinden!
 
Bezig met de laatste loodjes van een aardbevingbestendige en energieneutrale woning in Nieuwolda.
 
Koningsdag en vrijdag 28/4 is ons bedrijf gesloten. Uiteraard kunt u ons bereiken voor storingen en spoedgevallen. Wij wensen u een fijne Koningsdag!