Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Nieuws

Ben je een ‘ervaren’ elektro of installatiemonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je leerling monteur en zoek je een nieuwe leer/werkplek ? Neem dan contact met ons op! Bel met 0597-333133 en vraag naar Felker van Hoften of Saskia Bos.
 
Directie en medewerkers van Bos uit Beerta wensen u een gezond en voorspoedig 2015 !
 
Ons kantoor is gesloten tot 5 januari. Voor storing en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2015.
 
Sinterklaas gevierd met de kinderen, ook de vaders en moeders hebben een mooie middag gehad met elkaar.
 
C1000 Wijsbeek wordt Coop! De monteurs van Bos uit Beerta zijn druk aan de slag zodat volgende week de supermarkt weer open kan
 
In aller vroegte volledig verrast door de medewerkers
 
Bos uit Beerta is nog steeds op zoek naar een enthousiaste kantoormedewerker met technische kennis en ervaring in de installatiebranche. Ben jij representatief, klantvriendelijk, commercieel, flexibel, stressbestendig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken jij iemand die ons team zou kunnen versterken? Stuur dan je cv met motivatie naar s.bos@gwbos.nl
 
Wij hebben een vacature voor de functie elektro/service monteur. Ben jij de een goede enthousiaste representatieve 1e monteur, TSI'er of heb je een MBO 4 Elektro achtergrond? Vind jij het een uitdaging elektra en cv storingen op te lossen en cv-ketels te onderhouden? Stuur dan je cv naar s.bos@gwbos.nl!
 
Onze jonge fans Thomas en Nienke! De kids van onze monteur Edwin Boven. Blij met de afgekeurde helmen!
 
Vandaag heeft onze servicemonteur Wim zijn nieuwe servicebus opgehaald. We wensen hem veel veilige kilometers!
 
De luchtbehandelingskasten en koelmachines staan op het dak van het Dollard College Hommesplein. Nu nog aansluiten zodat de kids na de vakantie weer fris kunnen starten!
 
Druk bezig bij het Dollard College Hommesplein met de verbouw nu de kinderen vakantie hebben. Werkzaamheden zullen nog een aantal weken in beslag nemen.
 
Vandaag opdracht gekregen om voor het nieuwe innovatieve bedrijf MAS coatings in Winschoten de trafo van 630KVA, een nieuwe hoofdverdeling van 1000 Ampère en een onderverdeling van 630 ampère te installeren. Tevens zullen we de aansluitingen in het laboratorium verzorgen en LED verlichting plaatsen.
 
Deze week de laatste werkzaamheden aan het afronden in de nieuwe varkensstallen van Ten Have-Mellema. Deze zomer zullen de 'lupine'varkens buiten kunnen dartelen in het stro.
 
Volgende week gaan we voor de kust van Bremerhaven op dit, onder de Luxemburgse vlag varende, baggerschip 'Taccola' een thermografisch onderzoek en inspectie uitvoeren.
 
Vanmorgen vroeg uit de veren, spoedbestelling gehaald uit Groningen voor de nieuwe opzakmachine die we aan het installeren zijn bij de Grasdrogerij in Oostwold.
 
Een klant blij gemaakt met de snelle service, vanmorgen cv-ketel kapot, vanmiddag geplaatst! Een tevreden klant, daar doen we het voor!
 
Op afstand de verwarming van uw huis regelen? Dat kan met de slimste thermostaat van Nefit, ook bij ons verkrijgbaar én op voorraad!
 
Technisch Bureau G.W.Bos doet z'n uiterste best om afval te scheiden. We scheiden dakdoorvoeren gemaakt van kunststof (PP) van het overige afval. Van dit afval kunnen vuilniszakken, verkeerspaaltjes, vuilcontainers etc. gemaakt worden. We gaan voor een schoon milieu.
 
Vandaag met een groep monteurs aan het werk bij de Swiss Combi Technology fabriek in Garmerwolde. Deze fabriek hebben wij samen met het zwitserse Swiss Combi in 2000 gerealiseerd. Hier wordt het zuiveringsslib verwerkt tot granulaat waarna het gebruikt wordt als alternatieve brandstof voor het bijstoken in energiecentrales/cementindustrie. Het as wat hierbij vrijkomt wordt gebruikt als toevoegings…