Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Nieuws

Wintertips voor uw woning!❄️ - Sluit buitenkranen af. - Zorg dat in alle ruimtes de verwarming (gedeeltelijk) open staat. - Heeft uw thermostaat een winterregeling? Schakel deze dan alvast in.
 
Heb je onze advertentie al gezien?📣 Collega gezocht!👨‍🔧 www.bosuitbeerta.nl/vacatures
 
Bedankt Syntess Software 🍰
 
Bedankt Koninklijke Oosterberg voor de lekkere verrassing!
 
Ons kantoor is vanaf 21 december t/m 03 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2021.
 
ᴄᴏʟʟᴇɢᴀ’ꜱ ɢᴇᴢᴏᴄʜᴛ!📢 Gisteren alle bussen voorzien van stickers✅ www.gwbos.nl/vacatures/
 
📸 Op de bouw 🛠 Momenteel werken wij aan deze prachtige nieuwbouwwoning in het Oldambt.
 
24/7 Fitness Centrum Ron Haans verduurzaamt! Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst!
 
Deel en win actie van Ferroli! Deze warmtepomp, warmtepompboilers en andere modellen van Ferroli installeren wij graag voor u. Super zuinig en fluister stil. Van gas af of hybride? Het is allemaal mogelijk!
 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om in een team met leuke en gedreven collega’s te werken? Ben je elektricien/elektrotechnicus en heb je ook affiniteit met de w-kant? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Kijk direct op https://www.gwbos.nl/vacatures/
 
ʜᴇʙ ᴊᴇ ᴇᴇɴ ᴇʟᴇᴋᴛʀɪꜱᴄʜᴇ ᴀᴜᴛᴏ? 🔌 Wil je elke dag starten met een volle accu?🔋 Wij kunnen laders plaatsen en leveren voor alle types auto’s, bij je thuis of op kantoor. Benieuwd hoe dat werkt? www.gwbos.nl/contact/
 
Onze collega Harry heeft vanmorgen zijn nieuwe bedrijfsbus opgehaald! Een Bos-Rode Mercedes Vito. We wensen Harry veel veilige kilometers! 🎉
 
Vanmorgen kwam Paul van Abiant Uitzendgroep een mooie lekkere taart brengen ter ere van ons 95 jarig bestaan. Dank je wel Paul wordt erg gewaardeerd, we gaan er van smullen! Engel & Detty Abels, bedankt voor de verrassende felicitatie 🎈 Leuk!
 
Gisteren, 95 jaar geleden begon ‘ons’ bedrijf. Koperslager/loodgieter Bolhuis start zijn onderneming aan de Noorderstraat in Oostwold. Op 28 mei 1956 nam Geert Willem Bos het loodgietersbedrijf over en voegde de elektro tak toe aan het bedrijf. In 1989 kwam zoon Jan in het bedrijf waarna het bedrijf groeide en in 1991 verhuisde naar het huidige pand in Beerta.
 
Onze mannen aan het werk bij een zinken dakafwerking. Alles weer helemaal klaar voor de herfstdagen!☔
 
🔧Afgerond project 🔧 Onlangs hebben wij bij deze mooie boerderij een nieuwe toiletgroep geplaatst.
 
De vloerverwarming is gelegd, de afwerkvloer kan erop!
 
Weer een leuk gezamenlijk project!
 
Een bijzondere klus! Onze medewerker Rolf heeft deze week een inspectie uitgevoerd op een sleephopperzuiger. Na de overtocht vanuit de Eemshaven met de taxiboot heeft hij met een warmtebeeldcamera opnames gemaakt op het schip. Daarop is gekeken of de installatie, die de vaargeul van de Dollard toegankelijk houdt, veilig is en naar behoren werkt. Een leuke klus en met het mooie weer heeft het ook …
 
Een mooi project! Als we onze mannen op de zaak zien, stralen ze en glimlachen ze van oor tot oor. Ze hebben het prima naar hun zin met alle partijen in Dokkum en maken er iets moois van.