Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Nieuws

Project voltooid ✅ De laatste puntjes worden afgewerkt en dan kan de mondzorg praktijk 🦷 in Paterswolde maandag open. Prachtige klus🛠
 
Vanmorgen heeft onze collega Jos zijn nieuwe bus opgehaald. 🚗 Bedankt voor de super snelle service AutoHuiz BV Winschoten✅👍🏻 Veel veilige kilometers Jos!
 
Op de bouw ⚒️ In Paterswolde zijn we aan het werk om dit pand gereed te maken voor gebruik als tandartspraktijk 🦷
 
Ons kantoor en bedrijf is vanaf 27 december tot en met 7 januari gesloten. Voor onze klanten zijn wij voor storingen en spoedgevallen altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. We wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022.
 
🛠 Bronboring In de blauwestad zijn we bij meerdere woningen naar een diepte van 185 meter gegaan met deze grondboormachine.👷🏻 Met deze boringen en een warmtepomp gaan de huizen aardwarmte gebruiken om op een duurzame manier te kunnen verwarmen.
 
📸 In Beilen werken we momenteel aan dit mooie pand!
 
🛠 Project bijna klaar! Onlangs hebben we deze prachtige verlichting 💡 gemonteerd.
 
Op de bouw ⚒️ In Blauwestad zijn we gestart met de eerste werkzaamheden van deze woning!🏠
 
Gaat u uw zonnepanelen wassen? 🧽 Met deze tips gaat het helemaal goed: ✔️ Gebruik lauw water (ontkalkt of osmose) ✔️ Gebruik een zachte (telescoop)borstel ✔️ Was in de ochtend/avond of met bewolking ✔️ Zorg dat je veilig werkt👷‍♀️ Niet doen: ❌ Schoonmaakmiddelen ❌ Harde borstel of schuurspons ❌ Hogedrukreiniger ❌ In de volle zon
 
Project in de Blauwestad 🛠 Nieuwe installatie van ✔️ Airco's ✔️ Ontharder ✔️ Warmtepomp.
 
Project 🔌 Laadpalen ✅ Bij een bedrijf in Winschoten hebben wij laadpalen geplaatst. Er zijn hierdoor 6 plaatsen gecreëerd voor het opladen van elektrische auto’s.
 
Even kijken op de bouw ⚒️ We zijn vloerverwarming aan het leggen, dat is toch net een kunstwerk?
 
Wintertips voor uw woning!❄️ - Sluit buitenkranen af. - Zorg dat in alle ruimtes de verwarming (gedeeltelijk) open staat. - Heeft uw thermostaat een winterregeling? Schakel deze dan alvast in.
 
Heb je onze advertentie al gezien?📣 Collega gezocht!👨‍🔧 www.bosuitbeerta.nl/vacatures
 
Bedankt Syntess Software 🍰
 
Bedankt Koninklijke Oosterberg voor de lekkere verrassing!
 
Ons kantoor is vanaf 21 december t/m 03 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2021.
 
ᴄᴏʟʟᴇɢᴀ’ꜱ ɢᴇᴢᴏᴄʜᴛ!📢 Gisteren alle bussen voorzien van stickers✅ www.gwbos.nl/vacatures/
 
📸 Op de bouw 🛠 Momenteel werken wij aan deze prachtige nieuwbouwwoning in het Oldambt.
 
24/7 Fitness Centrum Ron Haans verduurzaamt! Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst!