Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Nieuws

Vandaag is onze oudste medewerker Appie Bultena 40 jaar bij Bos uit Beerta werkzaam. We zijn trots op onze trouwe medewerker. Vandaag hebben we hem verrast met een mooie taart. Op 10 januari gaat hij verdiend met pensioen en sluiten we af met een feestje.
 
Ook onze monteurs Arend, Wim en Willem zijn druk aan de slag om er een mooie tandartspraktijk van te maken.
 
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om in een team met leuke en gedreven collega’s te werken? Ben je elektricien en heb je ook affiniteit met de w-kant? Of ben je loodgieter/cv-monteur en heb je affiniteit met of interesse in elektra? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Stuur een mail naar s.bos@gwbos.nl
 
Vanavond zal ons team de wisselbokaal van het bedrijven softbal toernooi van WHSC verdedigen. We gaan er weer een sportieve en gezellige avond van maken!
 
Ook wij hebben bij mogen dragen aan de restauratie van dit mooie pand in het centrum van Groningen!
 
Mooi rood is niet lelijk! Vandaag onze servicemonteur Rob blij gemaakt met een mooie nieuwe verlengde Mercedes Vito. We wensen Rob veel veilige kilometers in deze bedrijfsauto.
 
Ons kantoor is van 24 december tot en met 4 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2019.
 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om in een team met leuke en gedreven collega’s te werken? Ben je elektricien en heb je ook affiniteit met de w-kant? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Stuur een mail naar s.bos@gwbos.nl
 
Vandaag kwam Sinterklaas Bos uit Beerta bezoeken. Het was weer een gezellige middag voor de kinderen en ouders.
 
Al weer 3 jaar geleden! Nog 7 jaar en we bestaan 100 jaar...
 
Prachtig project!
 
Ben je een ‘ervaren’ elektro of installatiemonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je leerling monteur en zoek je een nieuwe leer/werkplek ? Neem dan contact met ons op! Bel met 0597-333133 en vraag naar Felker van Hoften of Saskia Bos.
 
Vanavond sportief gestreden om het kampioenschap van het bedrijven softbaltoernooi bij WHSC. We nemen de kampioensbeker mee naar Beerta! WHSC bedankt voor de mooie en goed verzorgde avond. Tot volgend jaar!
 
Vandaag de zinken goten vervangen van de toren in Noordbroek. Leuke klus op eenzame hoogte.
 
Ons bedrijf is er trots op zo’n mooi pand installatie technisch te mogen renoveren met dit bouwteam. 🎉👍
 
Ben jij die gedreven jonge elektro monteur die iedere dag met plezier naar zijn werk gaat? Die het een uitdaging vindt om meerdere storingen op een dag op te lossen of soms ook langere tijd op een project werkzaam te zijn? Die kennis heeft, kwaliteit levert, communicatief en representatief is en ook over een gezonde dosis humor beschikt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel ons en maak snel een afsp…
 
Het heeft vannacht hard gevroren en de straffe wind heeft flink huisgehouden. Vannacht al de eerste klant geholpen. Lekkages, bevroren leidingen en ketels die het begeven. De telefoon staat niet stil. De monteurs van Bos uit Beerta doen hun uiterste best om alle storingen snel op te lossen.
 
Ons kantoor is vanaf 23 december tm 07 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2018.
 
--VACATURE-- Wij zijn op zoek naar een jonge (assistent) elektromonteur/installatiemonteur. Gezien de samenstelling van het personeel gaat onze voorkeur uit naar een monteur tussen de 18-25 jaar. Ben jij een goede representatieve aanpakker en doorzetter die in een leuk gemotiveerd team wil werken? Stuur dan je cv naar s.bos@gwbos.nl!