Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Nieuws

24 uurs servicedienst

24 uurs servicedienst

Er is niets zo vervelend als een probleem met gas, water of licht op een ongelegen moment. Dat beseffen we bij Bos uit Beerta maar al te goed. Vandaar dat we in spoedgevallen 24 uur per dag voor u klaar staan; 365 dagen per jaar. Gegarandeerd!

Op kerstavond kregen we een telefoontje van een mevrouw uit Groningen. Ze was bezig met het voorbereiden van het kerstdiner, maar de keukenkraan lekte. En niet zo'n beetje ook. Het water stroomde over het aanrechtblad zo de keukenkastjes binnen. Ook vervelend voor de benedenburen. Ze had al een aantal bedrijven in de stad Groningen gebeld, maar kreeg telkens nul op het rekest. Het water stond haar zo langzamerhand tot aan de lippen...

Daarom had ze uiteindelijk ons maar gebeld. We zaten dan wel he-le-maal in Beerta en misschien was de stad Groningen wel veel te ver voor ons, maar ja, dat water stroomde maar door... We konden haar geruststellen: Bos uit Beerta is actief in de driehoek Groningen-Delfzijl-Stadskanaal. Ook op kerstavond.

Zoals beloofd stond onze monteur 45 minuten later bij haar op de stoep. En kort daarna was het probleem opgelost. Zo kon onze klant alsnog met de familie aan het kerstdiner beginnen.

Project voltooid ✅ De laatste puntjes worden afgewerkt en dan kan de mondzorg praktijk 🦷 in Paterswolde maandag open. Prachtige klus🛠
 
Vanmorgen heeft onze collega Jos zijn nieuwe bus opgehaald. 🚗 Bedankt voor de super snelle service AutoHuiz BV Winschoten✅👍🏻 Veel veilige kilometers Jos!