Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Nieuws

Het gemak en comfort van draadloos schakelen

Het gemak en comfort van draadloos schakelen

Gira draadloze wandzenders kunnen precies daar worden aangebracht waar ze gewenst of nodig zijn. Onafhankelijk van ruimtelijke omstandigheden en elektriciteitsleidingen. Draadloos communiceren ze met de te schakelen verbruikers. Het aantal toetsen komt overeen met het aantal willekeurig te combineren functies: schakelen, dimmen, jaloezie- en rolluikbesturing en de aansturing van maximaal vijf lichtscènes.

Functie voorbeeld

De draadloze wandzender kan b.v. als volgt worden geprogrammeerd: aan de eerste drie toetsen worden vijf lichtscènes en een Centraal-UIT-schakeling toegewezen, met de vierde toets stuurt u de jaloezieën aan.

Productopbouw

De draadloze wandzender bestaat uit een zenderbasiselement en een opsteekbare tastsensor, die naast eenvoudige schakel- en dimcommando's ook lampen of jaloezieën centraal kan aansturen. De draadloze wandzender kan in een opbouwbehuizing worden geplaatst en vervolgens op elke willekeurige plaats worden aangebracht - bijvoorbeeld op glas of op de zijwand van een kast die anders de normale lichtschakelaar aan het zicht zou onttrekken.

Technischegegevens

  • Voeding: 6 VDC
  • Batterijen: 2 x lithium knoopcel (CR2032)
  • Zendfrequentie: 433,42 MHz (ASK)
  • Zendbereik: ca. 100 m (vrije veld)
  • Temperatuurbereik: 0 °C tot +55 °C
  • Relatieve luchtvochtigheid: max. 80%

Project voltooid ✅ De laatste puntjes worden afgewerkt en dan kan de mondzorg praktijk 🦷 in Paterswolde maandag open. Prachtige klus🛠
 
Vanmorgen heeft onze collega Jos zijn nieuwe bus opgehaald. 🚗 Bedankt voor de super snelle service AutoHuiz BV Winschoten✅👍🏻 Veel veilige kilometers Jos!