Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Nieuws

Overgang van STEP5 naar STEP7

Overgang van STEP5 naar STEP7

VIPA komt met een noviteit op de markt - de modificatie van een bestaand S5 systeem naar een S7 systeem door middel van een Profibus-DP interface module. De integratie van een bestaand S5 systemen in de wereld van S7 was tot nu toe alleen mogelijk met grote inspanning, hoge kosten voor de ombouw en lange stilstandtijden. Dit soort problemen bestaan nu gelukkig niet meer.

Met de VIPA IM306 DP-slave wordt het mogelijk om de S5 systemen 115U tot en met 155U op een eenvoudige manier geschikt te maken voor de S7 omgeving. De IM306 DP-slave wordt geïntegreerd in het S5 rack en via Profibus-DP gekoppeld aan een S7 CPU (DP-master).

Hierdoor wordt het mogelijk om stap voor stap een ombouw te realiseren of zelfs de "oude" hardware te hergebruiken in de moderne omgeving van S7.

Project voltooid ✅ De laatste puntjes worden afgewerkt en dan kan de mondzorg praktijk 🦷 in Paterswolde maandag open. Prachtige klus🛠
 
Vanmorgen heeft onze collega Jos zijn nieuwe bus opgehaald. 🚗 Bedankt voor de super snelle service AutoHuiz BV Winschoten✅👍🏻 Veel veilige kilometers Jos!