Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Projecten - particulier

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 
 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!
 

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones. 
 

Nieuwbouw energieneutrale en aardbevingbestendige woning met loods Nieuwolda

Nieuwbouw energieneutrale en aardbevingbestendige woning met loods Nieuwolda
In Nieuwolda bouwen we samen met Bouwbedrijf Mulder uit Nieuwolda een energie neutrale en aardbevingbestendige woning. De woning is voorzien van vloerverwarming (lage temperatuurverwarming / betonkernactivering) , warmtepomp en buffervat. De loods zal voorzien worden van zonnepanelen en LED verlichting. Op de foto's is te zien dat we bezig zijn met de afwerking van de won…
 

Vervanging riolering

Vervanging riolering
Bewoners van een woning in de Blauwestad hadden problemen met de riolering. De riolering was bij de bouw niet goed bevestigd door een installateur. Na een paar uurtjes was de riolering vervangen en juist gebeugeld. Onze monteurs zaten onder de klei en drek en namen na afloop een bad in de Blauwestad. Hun waadpakken en armen waren op die manier dusdanig schoon, dat ze "schoon" weer in hun bus naar …
 

Plaatsing kachel Blauwestad

Plaatsing kachel Blauwestad
In een woning in de Blauwestad hebben we een mooie design houtkachel geinstalleerd. De bewoners kunnen deze winter genieten van een sfeervolle moderne haard en een knapperig houtvuurtje.
 

Renovatie villa in Haren

Renovatie villa in Haren
Een villa in Haren wordt door ons volledig installatietechnisch gerenoveerd. De gehele villa is kaal gesloopt en wordt opnieuw opgebouwd. Er zal een hybride installatie worden geinstalleerd voorzien van betonkern activering en een Daikin/Intergas hybride warmtepomp. Tevens zal de villa worden voorzien van airconditioning, een gehele nieuwe elektrische installatie, nieuwe badkamer etc.  
 

Zonnepanelen woning Winschoten

Zonnepanelen woning Winschoten
Op een plat dak van een woning in Winschoten hebben wij 15 Nefit zonnepanelen geplaatst. De opgewekte energie wordt door middel van een regelaar teruggeleverd aan het energiebedrijf. De 15 zonnepanelen leveren op jaarbasis ongeveer 3250 kWh.  
 

Woning en badkamer renovatie Winschoten

Woning en badkamer renovatie Winschoten
Een woning in Winschoten hebben wij installatietechnisch totaal gerenoveerd. In de woning hebben wij nieuwe badkamers aangebracht, de totale woning is door ons voorzien van domotica, de benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, er is een houtkachel door ons geplaatst en er is een camera bewakingssysteem aangebracht. De woning is nu vanaf afstand volledig elek…
 

Woning Winschoten wordt voorzien van zinken goten

Woning Winschoten wordt voorzien van zinken goten
Een jarenlang klant van ons gaat verhuizen naar Winschoten en vroeg of wij de goten van de woning wilden controleren want hier en daar lekte het. Bij controle bleek dat alle naden dichtgebrand waren met bitumen hetgeen betekend dat wij ze niet goed meer kunnen herstellen. De klant wil graag jarenlang woonplezier dus vervangen wij binnenkort de goten.
 

CV installatie in Winschoten

CV installatie in Winschoten
Wij hebben deze CV ketel geplaatst bij een familie in Winschoten. Voor het reguliere onderhoud van uw cv-installatie en de ketels, het oplossen van storingen en het aanleggen van nieuwe installaties moet u bij Bos uit Beerta (regio Winschoten) zijn.
 

Stormschade Scheemda

Stormschade Scheemda
Maandag werden we gebeld door een familie in Scheemda die volledig in paniek was. Het dak was eraf gewaaid en een boom was door hun ruit gegaan. We zijn met 2 monteurs terplaatse geweest om de schade op te nemen. Doordat het niet vertrouwd was om het dak op te gaan zijn we de volgende dag onmiddellijk naar Scheemda afgereisd om deze klant uit de 'brand' te helpen en het dak dicht te maken. Aan het…
 

Stormschade zinken dak Finsterwolde

Stormschade zinken dak Finsterwolde
Maandagochtend tegen 11 uur werden we gebeld door een klant uit Finsterwolde. Het zinken dak van zijn buurman was losgewaaid en stond op het punt om bij hem door de ramen te gaan. Of we alsjeblieft wel konden komen in opdracht van de buurman. Voor de veiligheid hebben we 2 monteurs naar Finsterwolde gestuurd met de mededeling dat als het niet vertrouwd zou zijn zij de brandweer maar zouden bellen.…
 

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten
In een woning in Winschoten plaatsen we een warmtepomp systeem. De cv-installatie van deze woning zal binnenkort volledig energiezuinig elektrisch verwarmd worden via dit systeem. De complete gasinstallatie vervalt, de woning is uitgerust met zonnepanelen en solarpanelen tbv verwarming tapwater en er zal nu na ingebruikname dit systeem een enorme besparing gerealiseerd worden o…
 

Zonnepanelen in Beerta

Zonnepanelen in Beerta
We plaatsen bij een klant zonnepanelen op het dak van de schuur. Deze 12 duitse Solarwatt zonnepanelen leveren 3120W/p. Over 30 jaar is de opbrengst van energie nog 87% van het huidige rendament. Deze klant heeft nu een energieneutrale elektra installatie.