Torenstraat 39
9686 SM Beerta

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Vervanging riolering

Bewoners van een woning in de Blauwestad hadden problemen met de riolering. De riolering was bij de bouw niet goed bevestigd door een installateur. Na een paar uurtjes was de riolering vervangen en juist gebeugeld. Onze monteurs zaten onder de klei en drek en namen na afloop een bad in de Blauwestad. Hun waadpakken en armen waren op die manier dusdanig schoon, dat ze "schoon" weer in hun bus naar huis konden om zich te douchen.  

Foto's

Bekijk ook

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones.