Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - particulier

Woning en badkamer renovatie Winschoten

Woning en badkamer renovatie Winschoten

Een woning in Winschoten hebben wij installatietechnisch totaal gerenoveerd. In de woning hebben wij nieuwe badkamers aangebracht, de totale woning is door ons voorzien van domotica, de benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, er is een houtkachel door ons geplaatst en er is een camera bewakingssysteem aangebracht. De woning is nu vanaf afstand volledig elektrisch te regelen, zo kunnen de gordijnen automatisch op en dicht, is de verlichting op afstand aan en uit te schakelen etc.   

 

Foto's

Bekijk ook

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones.