Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Projecten - zakelijk

Realisatie praktijk Beilen

Realisatie praktijk Beilen
In Beilen zijn wij aan het werk bij een pand dat wordt omgebouwd tot praktijk. De complete installatie wordt aangepakt. Op de foto's is te zien dat wij bezig zijn met het installeren van het koel/verwarmingssysteem en de ventilatie. 
 

Ron Haans verduurzaamt!

Ron Haans verduurzaamt!
Ron Haans verduurzaamt!  Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst! 
 

Bakker Assurantiegroep Winschoten

Bakker Assurantiegroep Winschoten
Voor de Bakker Assurantiegroep hebben wij hun nieuwe kantoorpand, waar voorheen de Welkoop gevestigd was, voorzien van elektra en cv/vloerverwarming. Het is een schitterend modern kantoorpand geworden. Alle medewerkers van dit snel groeiende bedrijf passen nu weer onder één dak.  
 

Autowasstraat MAX autowas Winschoten

Autowasstraat MAX autowas Winschoten
In Winschoten hebben wij de autowasstraat MAX autowas voorzien van elektra, water, riolering, sanitair, verwarming, airco en alles wat erbij zo'n prachtig bedrijf noodzakelijk is om de auto's in Winschoten en omgeving,  zoals ze het zelf van Max autowas zeggen, er weer showroom shiny uit te laten zien. Een prachtig projekt voor ons en een prachtige wasstraat voor Winschoten! 
 

Renovatie sluisgebouw Zoutkamp / Munnekezijl

Renovatie  sluisgebouw  Zoutkamp / Munnekezijl
In Zoutkamp/Munnekezijl restaureren we in samenwerking met Bloem Facilitair uit Siddeburen de voormalige wachtruimte voor het sluispersoneel van de zeesluizen gebouwd in 1877. We verzorgen de aanpassing van de bekabeling voor het sluizencompex waar ook de bediening van de sluizen plaats vindt en de waterstandhoogte gemeten wordt. Het een laags bakstenen gebouw met trapgevel en …
 

Tandzorg Wildervank

Tandzorg Wildervank
Tandzorg Wildervank benaderde ons voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. De vraag was of het een beetje snel uitgevoerd kon worden. Door uitbreiding van de praktijk moest er een behandelkamer ingericht en aangesloten worden. Er vond snel een opname plaats en binnen afzienbare tijd kon de behandelkamer gebruikt worden.  
 

Verbion Vloeren

Verbion Vloeren
 Aansluiten beton machine.  
 

Kisuma Chemicals

Kisuma Chemicals
Kisuma Chemicals uit Veendam benaderde ons om een langer lopend probleem met de nood douches op te lossen. We hebben een aanpssing gedaan op de installatie van de nooddouches waardoor het probleem nu opgelost is. Kisuma blij en wij een tevreden nieuwe klant.  
 

Kadodesign bedrijvenpark Rengers Kolham

Kadodesign  bedrijvenpark Rengers Kolham
De firma Kadodesign levert allerlei soorten luxe kadoverpakkingen en is gevestigd in Kolham. Het bedijf heeft daar een kantoor en een opslagloods. Voor Kadodesign hebben we LED verlichting aangebracht in de loods en diverse aanpassingen gedaan in de installatie. Door het aanbrengen van LED verlichting zal dit bedrijf de energiekosten reduceren.    
 

Dollard College Winschoten locatie Stikkerlaan en Hommesplein, Oude Pekela, Bellingwolde, Woldendorp, De Flint Winschoten en de Campus Winschoten

Dollard College Winschoten locatie Stikkerlaan en Hommesplein, Oude Pekela, Bellingwolde, Woldendorp, De Flint Winschoten en de Campus Winschoten
Voor de Dollard College Groep hebben we op alle filialen in Noord Oost Groningen de databekabeling aangepast en vernieuwd. Doordat internet en WIFI een steeds grotere rol spelen in het onderwijs zijn door externe firma's accespoints en beamers geplaatst die volgens bepaald protocol bekabeld moesten worden. Een slordige 20 kilometer datakabel zorgt er nu voor dat de leerlingen uit Oost Gr…
 

Kalk Banden duurzaam en energie neutraal!

Kalk Banden duurzaam en energie neutraal!
 Kalk Banden heeft het oude dak van de bedrijfshal laten verwijderen en een nieuw dak laten aanbrengen door Stijkel Bouw. Op dit dak hebben we 144 zonnepanelen  gelegd en de bedrijfshal is voorzien van LED verlichting. Hierdoor zijn ze duurzaam en energieneutraal. 
 

Renovatie seniorenflat De Meerpaal in Veendam

Renovatie seniorenflat  De Meerpaal in Veendam
Deze seniorenflat van woonstichting Mooiland Vitalis wordt momenteel door ons elektrotechnisch gerenoveerd en brandveilig gemaakt. De 107 appartementen worden o.a. voorzien van nieuwe meterkasten fabrikaat Holec, brandmanchetten en kleppen, verlichting, noodverlichting en een volledig nieuw intercom/deuropeningsysteem van Comelit.  
 

Renovatie snackbar Jordy in Winschoten

Renovatie snackbar Jordy in Winschoten
Snackbar Jordy wordt voorzien van een nieuwe look. Wij verzorgen hierbij de elektrotechnische werkzaamheden.
 

Verbouw Balkan Restaurant Makedonia in Winschoten

Verbouw Balkan Restaurant Makedonia in Winschoten
In Januari 2013 hebben we het Balkan Restaurant Makedonia van de familie Mamutovski verbouwd. Hier hebben wij zowel de elektrische installatie verzorgd als ook de cv en loodgieterswerkzaamheden. Het resultaat van deze snelle verbouwing is prachtig geworden, een aanwinst voor Winschoten!
 

Aannemingsbedrijf Pijper nieuwbouw fietsenstalling St.Woonzorg 't Zuiderslot in Winschoten

Aannemingsbedrijf Pijper nieuwbouw fietsenstalling St.Woonzorg  't Zuiderslot in Winschoten
Aannemingsbedrijf Pijper heeft voor de bewoners van 't Zuiderslot een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd. Hierin hebben wij elektra, verlichting en riolering aangebracht. 
 

Steenhuis Bouwmaterialen in Scheemda

Steenhuis Bouwmaterialen in Scheemda
Hier hebben wij recent de complete installatie NEN 3140 geinspecteerd. Binnenkort zullen wij starten met de installatie van elektra en watervoorziening voor de nieuw te bouwen huur garage/opslagloodsen. 
 

Fokbedrijf Ten Have Mellema

Fokbedrijf Ten Have Mellema
Fokbedrijf Mellema Ten Have is een duurzaam veebedrijf waar gebruik gemaakt wordt van restwarmte van een warmteterugkoppelingsinstallatie. Hierin hebben wij recent meetapparatuur aangebracht waarop het aantal kilowatts aan warmte af te lezen is welke wordt hergebruikt in het veebedrijf.  
 

Ron Haans Hoogezand gaat naar een groter pand !

Ron Haans Hoogezand gaat naar een groter pand !
Ron Haans is continu bezig met de verbetering van zijn pand in Winschoten. Hier hebben we de afgelopen periode vele verbouwingen gerealiseerd. Nu heeft Ron echter grootse plannen in Hoogezand. Hier krijgt Ron Haans een enorme fitness hal voor jong en oud! Volgens Ron de grootste in het noorden...  In deze hal zullen nieuwe sanitaire ruimtes gerealiseerd worden en zullen wi…
 

Swiss Combi Technology in Garmerwolde

Swiss Combi Technology in Garmerwolde
In deze fabriek wordt ons zuiveringsslib gedroogd tot granulaat. Deze fabriek hebben wij in zijn totaliteit voorzien van alle installatiewerkzaamheden inclusief meet- en regeltechniek. Binnenkort gaan we de schroeven van de slibinvoer aanpassen waarbij de besturing en bekabeling door ons zal worden uitgevoerd.     
 

Kalk Banden Heiligerlee NEN 3140 inspectie

Kalk Banden Heiligerlee  NEN 3140 inspectie
Voor Kalk Banden Heiligerlee hebben wij onlangs de NEN 3140 inspectie van de elektrische installatie uitgevoerd.