Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Reclame Bos uit Beerta

Bos uit Beerta doet veel aan reclame. Misschien heeft u onze leuke afwisselende reclamespots gehoord op RTV Noord? Wellicht heeft u ook onze reclameborden gezien op de rotondes als u Winschoten binnenkomt vanuit het noorden.

Met sponsoring van verschillende initiatieven dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. We vinden het erg belangrijk dat theater, cultuur en het verenigingsleven blijft bestaan en toegankelijk blijft voor een breed publiek.  

Daarom zijn wij lid van Stichting de Klinkkast en steunen we ook jaarlijks enkele sportverenigingen binnen Oldambt. U kunt onze borden onder andere vinden bij Tennisvereniging LTC Amor in Beerta en tennisvereniging Sla Raak in Winschoten, voetbalverenigingen Thos in Beerta, VV Drieborg, BNC uit Finsterwolde en SC Scheemda. Ook ondersteunen we jaarlijks diverse evenementen in het Oldambt.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8 / 10
Marije Sijbolts-Withaar
Betrouwbaar, deskundig en meedenkend. Top! 👍🏼

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten