Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Utiliteit

Thuis in uw gebouw

Mensen willen zich thuis voelen in gebouwen zoals kantoren, sporthallen, multifunctionele centra en ziekenhuizen. Vandaar dat aan de technische installaties dezelfde eisen worden gesteld als thuis. Of misschien nog wel hoger. Bos uit Beerta biedt alle diensten op het gebied van gas, water, elektra en dakbedekking aan voor de utiliteit. En meer.

Voor een prettig leefklimaat kunnen we in uw gebouw een klimaatbeheersingssysteem installeren. Daarbij wordt de lucht per vertrek afgezogen en ververst, zodat u voor elke ruimte de juiste omstandigheden creëert. In ruimten waar mensen werken, is het bijvoorbeeld belangrijk de lucht te bevochtigen om oogirritaties te voorkomen. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij u een perfect afgesteld systeem.

Ook aan architecten stellen we onze kennis ter beschikking. Bij ontwerpen in de utiliteitsbouw is de plaatsing van technische installaties niet meer een laatste stap, maar steeds meer het vertrekpunt. De technische mogelijkheden zijn complexer geworden en de wettelijke voorschriften uitgebreider. Wij kunnen u adviseren welke technische installaties nodig en mogelijk zijn en welke eisen deze aan het ontwerp stellen. Uiteraard kunnen wij vervolgens deze technische installaties ook voor u aanleggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten