Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Zakelijke, agrarische en industriële installatie

Voor vele bedrijven in de regio zijn wij de vaste partner in installatietechniek. Van industrie tot agrarisch bedrijf en van utiliteit tot winkelpand: wij zijn als installateur, loodgieter en elektricien de vaste partner in aanleg, onderhoud en service van de volledige installatie. Met moderne technieken laten wij bedrijfsprocessen efficiënt en effectief functioneren.

Voor tal van kantoren, bedrijven en fabrieken verzorgden en verzorgen wij de aanleg en onderhoud van gas, water, elektriciteit, klimaatbeheersing, luchtbehandeling, airconditioning en data- en telecommunicatie. Wij hebben daarnaast specialistische technieken in huis, zoals thermografie, het plaatsen en inregelen van frequentieregelaars, installatie van grote vermogens tot 1600 ampère, meet- en regeltechniek, panelenbouw en besturingstechniek. 

Bereikbaar, kundig en flexibel installateur

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Onze mensen hebben alle benodigde vakkennis en zijn dankzij continue scholing altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. 

Bespaar tot 40% met uw frequentieregelaar

Optimale aansturing van de industriële aandrijving maakt minimaal energieverbruik mogelijk. Met installatie van frequentieregelaars hebben wij voor onze klanten besparingen tot 40 procent bewerkstelligd. Wij zorgen voor het volledig installeren en inregelen van de zeer gebruiksvriendelijke frequentieregelaar, u hebt er geen omkijken naar. Laat u verrassen door de zeer lage terugverdientijd.

Bespaar op onderhoud met thermografie

Met thermografie geven wij u snel inzicht in de conditie van uw installatie, zonder dat het bedrijfsproces hiervoor hoeft te worden onderbroken. Met contactloze meting en registratie van warmtestraling brengen wij (aanstaande) elektrotechnische storingen vroegtijdig in beeld. Zo voorkomt u enerzijds storingen en anderzijds onnodig onderhoud, een mooie kostenbesparing.

24/7 servicedienst

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week , 365 dagen per jaar voor onze klanten klaar. Bel (0597) 333 133, en spreek uw bericht, naam en telefoonnummer in op ons antwoordapparaat. Dan bellen wij u gegarandeerd binnen een half uur terug.

Wilt u meer informatie? Neem contact op en vraag naar Jan Bos of Rolf van Wissen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten