Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Energie besparen met installateur G.W. Bos uit Beerta

Energie besparen is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Met een duurzame installatie bespaart u op verbruik van stroom en gas. Er zijn vele energiebesparende oplossingen in installatietechniek. Kiest u bijvoorbeeld voor een warmtepom of  een hybride cv-ketel? Wij geven u advies op maat: duidelijk, begrijpelijk en gebaseerd op terugverdientijd en rendement.

Energie besparen en wooncomfort

Uw duurzame installatie mag niet ten koste gaan van uw woongenot. Minder verbruik van elektriciteit en gas kan u een mooie besparing opleveren, maar u moet vooral comfortabel kunnen wonen en leven in uw eigen huis. Met inventieve en creatieve oplossingen bieden wij een optimale mix van energiebesparing en wooncomfort. 

Een eerlijk verhaal over rendement

Wat kost een duurzame oplossing en wat levert hij op? Wat is de terugverdientijd van uw investering? Pasklare antwoorden zijn er niet, omdat elke situatie anders is. Van invloed zijn onder meer uw elektriciteitsverbruik, gasverbruik en de isolatiewaarden van de woning.

Onze werkwijze voor duurzame energie

Een van onze deskundige medewerkers komt bij u langs om uw situatie te inventariseren. Met kennis van alle nieuwe technieken en oplossingen geven wij u een advies op maat. U krijgt een realistische aanbeveling over de mogelijkheden voor energie besparen die voor u het voordeligst zijn, zowel qua besparing, rendement als wooncomfort. Dit advies helpt u bij het nemen van de beste beslissing, die wij vervolgens op kundige wijze voor u uitvoeren.

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor bedrijven

Bedrijven die kiezen voor duurzame installatietechniek, kunnen profiteren van de energie-investeringsaftrek (EIA).  Dit maakt investeren in energie besparen extra aantrekkelijk dankzij een nog kortere terugverdientijd. Wij kennen de mogelijkheden en adviseren u graag op maat als u wilt investeren in duurzaamheid van uw onderneming 

Installatiebedrijf G.W. Bos uit Beerta is dé duurzame installateur voor heel Oost-Groningen: Vanuit Beerta werken wij voor particuliere en zakelijke klanten in heel Oost en Midden Groningen. Van Delfzijl, Eemshaven, Reiderland en Winschoten tot Stadskanaal, Vlagtwedde, Bad Nieuweschans, Veendam, Menterwolde en Hoogezand Sappemeer.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Projecten

Onze certificaten