Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Het aanleggen, uitbreiden en reparatie van uw riolering

Riolering geen ondergeschoven kindje

Een goede riolering kan veel ellende voorkomen. Bos uit Beerta zorgt voor aanleg, uitbreiding en reparatie.

Wilt u uw badkamer of keuken anders indelen of de wasmachine van de bijkeuken naar de zolder verplaatsen? Dan is het misschien nodig de riolering aan te passen. Het goed aanleggen van rioleringen en hemelwaterafvoeren is een vak apart. Vaak zien we broddelwerk van Beun de Haas. Beugels die niet goed bevestigd zijn bijvoorbeeld, waardoor de buis is losgeschoten. Met forse waterschade als gevolg. Of haakse verbindingen die verstoppingen in de hand werken. Schakelt u daarom liever een vakman in. Bos uit Beerta dus. We staan garant voor een riolering die werkt en die blijft werken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

9.5 / 10
Grieko Dijk
Vandaag viel opeens de stroom uit. Net voordat onze middagspits begon. Gelukkig werkte de frituur nog wel. Dus patat bakken bij kaarslicht. Dan bel je dus bos uit beerta. Binnen notime staat er een mannetje. Deze denkt ook nog mee, en heeft het probleem opgelost. Verlichting omgebouwd naar led, dus bespaar je ook nog op je stroomkosten. Ik zeg:bij problemen, BOS UIT BEERTA BELLEN.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten