Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Installatiebedrijf Bos uit Beerta is uw allround installateur, loodgieter en elektricien

Zoekt u een vakkundige loodgieter of elektricien in de buurt? Installatiebedrijf Bos uit Beerta is uw vakkundige installateur. Kiest u voor ons, dan kiest u voor vakmanschap in gas, warmteservice, aanleg en onderhoud van uw cv ketel en installatie van uw water, sanitair en de elektrotechniek in uw woning. Ook kunt u bij ons terecht voor rioleringaircobrandpreventie en duurzame installatietechniek.

Loodgieter en elektricien voor maatwerk 

Elk installatiewerk dat wij uitvoeren is maatwerk. Wij bekijken uw situatie en komen met een oplossing op maat. Want de techniek is het middel, niet het doel. Wij denken graag met u mee en geven u realistisch advies over de voor u beste oplossing op de lange termijn.

Uitvoering van het installatiewerk

Onze vakmensen komen goed voorbereid naar elke klus. Zo hebben zij alle materialen en gereedschappen bij zich die zij nodig hebben. Want efficiënt werken scheelt veel tijd en (reis-) kosten. Onze medewerkers vertrekken pas weer als alles perfect werkt en ze alles weer keurig hebben opgeruimd. Wij zijn pas klaar als u zegt: ‘Bos uit Beerta, die mag nog eens weer komen!’ 

Heldere prijsopgave en reële planning

U krijgt vooraf een heldere prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En mocht u tussentijds extra wensen hebben, dan laten wij u ook daarvan exact de meerkosten weten. Ook hoort u van ons vooraf uiteraard wanneer we komen en een reële planning van de duur van het werk. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

24/7 servicedienst

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing, bijvoorbeeld in uw verwarming, ketel ,meterkast of elektrische installatie? Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week , 365 dagen per jaar voor onze klanten klaar. Bel (0597) 333 133, en spreek uw bericht, naam en telefoonnummer in op ons antwoordapparaat. Dan bellen wij u gegarandeerd binnen een half uur terug. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten