Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Rookmelders, brandmeldinstallaties, brandblussers en brandslangen

Voorkomen is beter dan genezen !

Brandpreventie begint bij de mens zelf, zij nemen risico's waardoor brand kan ontstaan. Apparatuur welke veel stroom gebruikt hebben een grotere kans op het veroorzaken van brand. Ook televisies kunnen brand veroorzaken. In een televisie zitten elektronische onderdelen die direct contact maken met het lichtnet. Door stof en vettige neerslag in uw tv kan er brand uit breken. Ook een strijkijzer kan brand veroorzaken maar dat is meestal onbedachtzaamheid van de gebruiker, door bijvoorbeeld het strijkijzer aan te laten staan.

Om uw risico te verkleinen zijn er een aantal installatietechnische mogelijkheden ter bestrijding, beheersing of ontdekking van brand. Bos uit Beerta plaatst voor u rookmelders, brandmeldinstallaties, brandblussers en brandslanghaspels.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8 / 10
Marije Sijbolts-Withaar
Betrouwbaar, deskundig en meedenkend. Top! 👍🏼

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten