Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Bent u klant en heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

NEN3140, NEN1010 & legionella

Meten is weten

Bent u verantwoordelijk voor de facilitaire zaken in uw gebouw, dan bent u op grond van de Arbowet verplicht te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Bos uit Beerta voert voor u alle verplichte keuringen uit op het gebied van elektra, gas en water. Bijna alle verzekeringsmaatschappijen eisen vandaag de dag deze NEN 3140 of NEN1010 keuring. Wanneer Bos uit Beerta uw installatie gekeurd heeft geeft het tevens een gerustgesteld gevoel, uw elektrische installatie voldoet aan alle eisen. 

De eisen die de Arbowet stelt aan elektrische installaties en arbeidsmiddelen zijn vastgelegd in de NEN 3140. Als erkend en gecertificeerd specialist op het gebied van installatietechniek voeren wij de NEN 3140-keuring zowel voor uw gereedschap als ook voor uw elektrische installatie voor u uit. Zo bent u ervan verzekerd dat alles in orde is.

Uw waterinstallaties kunnen we controleren op legionella gevoeligheid. Om problemen te voorkomen, kunnen we voor u een legionellabeheersplan opstellen en aan de hand daarvan uw installatie aanpassen (door bijvoorbeeld een spoelinstallatie aan te leggen).

Bij alle wettelijke keuringen maken we gebruik van geijkte meetapparatuur en werken we volgens een protocol. Van elke keuring stellen we een rapport op. Treffen we onvolkomenheden of onveiligheden aan, dan kunnen we u direct adviseren over hoe u deze kunt oplossen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten