Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Nieuws

Vanmorgen kwam Paul van Abiant Uitzendgroep een mooie lekkere taart brengen ter ere van ons 95 jarig bestaan. Dank je wel Paul wordt erg gewaardeerd, we gaan er van smullen! Engel & Detty Abels, bedankt voor de verrassende felicitatie 🎈 Leuk!
 
Gisteren, 95 jaar geleden begon ‘ons’ bedrijf. Koperslager/loodgieter Bolhuis start zijn onderneming aan de Noorderstraat in Oostwold. Op 28 mei 1956 nam Geert Willem Bos het loodgietersbedrijf over en voegde de elektro tak toe aan het bedrijf. In 1989 kwam zoon Jan in het bedrijf waarna het bedrijf groeide en in 1991 verhuisde naar het huidige pand in Beerta.
 
Onze mannen aan het werk bij een zinken dakafwerking. Alles weer helemaal klaar voor de herfstdagen!☔
 
🔧Afgerond project 🔧 Onlangs hebben wij bij deze mooie boerderij een nieuwe toiletgroep geplaatst.
 
De vloerverwarming is gelegd, de afwerkvloer kan erop!
 
Weer een leuk gezamenlijk project!
 
Een bijzondere klus! Onze medewerker Rolf heeft deze week een inspectie uitgevoerd op een sleephopperzuiger. Na de overtocht vanuit de Eemshaven met de taxiboot heeft hij met een warmtebeeldcamera opnames gemaakt op het schip. Daarop is gekeken of de installatie, die de vaargeul van de Dollard toegankelijk houdt, veilig is en naar behoren werkt. Een leuke klus en met het mooie weer heeft het ook …
 
Een mooi project! Als we onze mannen op de zaak zien, stralen ze en glimlachen ze van oor tot oor. Ze hebben het prima naar hun zin met alle partijen in Dokkum en maken er iets moois van.
 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om in een team met leuke en gedreven collega’s te werken? Ben je elektricien en heb je ook affiniteit met de w-kant? Of ben je loodgieter/cv-monteur en heb je affiniteit met of interesse in elektra? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Stuur een mail naar s.bos@gwbos.nl
 
We hebben het hondenverblijf van het dierenasiel in Winschoten kosteloos voorzien van een nieuwe door de firma Ferroli geschonken boiler. Mooie samenwerking van Bos uit Beerta en de firma Ferroli. Veel plezier ermee!
 
Onze medewerker Appie Bultena zwaaide vrijdag na 40 dienstjaren bij ons bedrijf af en is met pensioen gegaan. Zijn collega’s hadden z’n bedrijfsbus versierd en ‘s avonds brachten we hem in stijl naar ‘zijn’ Smederij waar we de dag feestelijk hebben afgesloten met zijn kinderen, kleinkinderen en collega’s. Wij bedanken hem voor 40 jaar trouwe inzet voor ons bedrijf en wensen hem veel fi…
 
Ons kantoor is vanaf 23 december tm 03 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2020.
 
Vandaag is onze oudste medewerker Appie Bultena 40 jaar bij Bos uit Beerta werkzaam. We zijn trots op onze trouwe medewerker. Vandaag hebben we hem verrast met een mooie taart. Op 10 januari gaat hij verdiend met pensioen en sluiten we af met een feestje.
 
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om in een team met leuke en gedreven collega’s te werken? Ben je elektricien en heb je ook affiniteit met de w-kant? Of ben je loodgieter/cv-monteur en heb je affiniteit met of interesse in elektra? Wij zoeken wegens uitbreiding van werkzaamheden nieuwe medewerkers. Stuur een mail naar s.bos@gwbos.nl
 
Vanavond zal ons team de wisselbokaal van het bedrijven softbal toernooi van WHSC verdedigen. We gaan er weer een sportieve en gezellige avond van maken!
 
Ook wij hebben bij mogen dragen aan de restauratie van dit mooie pand in het centrum van Groningen!
 
Mooi rood is niet lelijk! Vandaag onze servicemonteur Rob blij gemaakt met een mooie nieuwe verlengde Mercedes Vito. We wensen Rob veel veilige kilometers in deze bedrijfsauto.