Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Nieuws

Bezig met de laatste loodjes van een aardbevingbestendige en energieneutrale woning in Nieuwolda.
 
Koningsdag en vrijdag 28/4 is ons bedrijf gesloten. Uiteraard kunt u ons bereiken voor storingen en spoedgevallen. Wij wensen u een fijne Koningsdag!
 
Wist u dat het vandaag de Internationale Knuffel-een-loodgieter-dag is? 🔧
 
Heeft u onze tv commercial op RTV Noord al gezien? 🚿
 
Goede Vrijdag 14-4-2017 en 2e paasdag 17-4-2017 is ons bedrijf gesloten. Uiteraard kunt u ons bereiken voor storingen en spoedgevallen. Wij wensen u prettige paasdagen!
 
En hebben jullie de tv spots al gezien? Wat vonden jullie er van? Voor degene die ze gemist heeft vanavond om 20:20, 20:57, 21:27, 21:57 en 22:57 komen ze opnieuw bij RTV Noord voorbij!
 
Start van een nieuwe radio én tv campagne. Vanaf morgen te zien en te horen op RTV Noord ! Bedankt Fred Töben van RTV Noord en Erik Jaap Dijk van Wearedesignerz voor de prettige samenwerking.
 
Een foto uit ons archief! Toen waren we nog gevestigd op de Noorderstraat in Oostwold.💡🔌 Wie herkent dit plaatje? 📸
 
Wij wensen het Eerste Winschoter barrelteam heel veel plezier en succes tijdens de Barrel Challenge in het hoge noorden.
 
Onze monteur Harry is vandaag gestart met het maken van een badkamer. Hier plaatst hij een superdun 9cm Geberit inbouwreservoir.
 
Voor de kerstdagen al een lekker flesje wijn gekregen van een tevreden klant. Vandaag bracht de bakker twee dozen gebak namens een blije klant. Tevreden klanten, daar doen we het voor!
 
Directie en medewerkers van Bos uit Beerta wensen u een gezond en voorspoedig 2017!
 
Ons kantoor is vanaf 24 december tm 08 januari gesloten. Voor storingen en spoedgevallen zijn we uiteraard altijd bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2017.
 
Samen 45 jaar dienstverband was reden voor een feestje bij Bos uit Beerta. In het midden Harry die 25 jaar monteur is bij Bos uit Beerta. Links Wim die nu 10 jaar kantoorwerkzaamheden uit voert en rechts monteur Jos die in augustus zijn 10 jarig jubileum vierde.
 
Er wordt hard gewerkt door de mannen van BosuitBeerta tijdens de ombouw van Drogerij Oldambt. Tijd voor de inwendige mens en dan snel nog een paar uurtjes door! #hardewerkers
 
Fijn dat we de poezen, het asiel en de vrijwilligers hebben kunnen helpen!
 
Gisteren kwam Sinterklaas met zijn Pieten bij Bos uit Beerta op bezoek. Het was een zeer geslaagde en gezellige ochtend!
 

Een kraan voor koud, warm en kokend heet water

Een kraan voor koud, warm en kokend heet water
Optimaal installatiegemak De GROHE Red Duo is eenvoudig te installeren, ook in bestaande keukens. Omdat het koude, warme en kokend hete water uit één kraan komt, is het niet nodig om een tweede gat in het werkblad te boren. Hij vervangt gewoon de aanwezige keukenkraan. De boiler kan makkelijk worden aangebracht in een keukenkastje. Toevoer van koud water is dus voldoende. Optimale …
 

Het gemak en comfort van draadloos schakelen

Het gemak en comfort van draadloos schakelen
Gira draadloze wandzenders kunnen precies daar worden aangebracht waar ze gewenst of nodig zijn. Onafhankelijk van ruimtelijke omstandigheden en elektriciteitsleidingen. Draadloos communiceren ze met de te schakelen verbruikers. Het aantal toetsen komt overeen met het aantal willekeurig te combineren functies: schakelen, dimmen, jaloezie- en rolluikbesturing en de aansturing van maximaal vijf lich…
 

24 uurs servicedienst

24 uurs servicedienst
Er is niets zo vervelend als een probleem met gas, water of licht op een ongelegen moment. Dat beseffen we bij Bos uit Beerta maar al te goed. Vandaar dat we in spoedgevallen 24 uur per dag voor u klaar staan; 365 dagen per jaar. Gegarandeerd! Op kerstavond kregen we een telefoontje van een mevrouw uit Groningen. Ze was bezig met het voorbereiden van het kerstdiner, maar de keukenkraan lekte. En …