Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Terug naar Nieuws

Een kraan voor koud, warm en kokend heet water

Een kraan voor koud, warm en kokend heet water

Optimaal installatiegemak

De GROHE Red Duo is eenvoudig te installeren, ook in bestaande keukens. Omdat het koude, warme en kokend hete water uit één kraan komt, is het niet nodig om een tweede gat in het werkblad te boren. Hij vervangt gewoon de aanwezige keukenkraan. De boiler kan makkelijk worden aangebracht in een keukenkastje. Toevoer van koud water is dus voldoende.

Optimale veiligheid
Bij de totstandkoming van de GROHE Red Duo is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Bijvoorbeeld op het gebied van de bediening: de rechtergreep is voor het koude en warme water, terwijl je voor het kokend hete water de linkergreep moet uitschuiven, draaien en vasthouden. Laat je de greep los, dan springt deze terug in de uitgangspositie en wordt de toevoer direct afgesloten. Verder is de uitloop van de GROHE Red Duo uitgevoerd met een buis-inbuis-constructie. Dit betekent dat het kokend hete water door het midden stroomt en het koude en warme water daaromheen. Maar ook de grepen en de body kunnen nooit een onaangename temperatuur aannemen, dankzij de GROHE CoolTouch® technologie. Er is bovendien geen stoomontwikkeling en de kraan druppelt niet na.

Duo of Mono?
Wie de voordelen van de Grohe Red Duo wil, maar de bestaande keukenkraan wil handhaven, kiest voor de GROHE Red Mono. Een veilige en praktische bron van kokend heet water naast de gewone kraan.

Foto's

Bekijk ook

Vanavond zal ons team de wisselbokaal van het bedrijven softbal toernooi van WHSC verdedigen. We gaan er weer een sportieve en gezellige avond van maken!
Ook wij hebben bij mogen dragen aan de restauratie van dit mooie pand in het centrum van Groningen!
Mooi rood is niet lelijk! Vandaag onze servicemonteur Rob blij gemaakt met een mooie nieuwe verlengde Mercedes Vito. We wensen Rob veel veilige kilometers in deze bedrijfsauto.