Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Maandag werden we gebeld door een familie in Scheemda die volledig in paniek was. Het dak was eraf gewaaid en een boom was door hun ruit gegaan. We zijn met 2 monteurs terplaatse geweest om de schade op te nemen. Doordat het niet vertrouwd was om het dak op te gaan zijn we de volgende dag onmiddellijk naar Scheemda afgereisd om deze klant uit de 'brand' te helpen en het dak dicht te maken. Aan het einde van de dag belde deze klant om ons hartelijk te danken en zijn waardering uit te spreken voor onze hardwerkende monteurs. Het doet ons goed zulke boodschappen overvte brengen aan onze monteurs.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!
 

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones.