Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Maandag werden we gebeld door een familie in Scheemda die volledig in paniek was. Het dak was eraf gewaaid en een boom was door hun ruit gegaan. We zijn met 2 monteurs terplaatse geweest om de schade op te nemen. Doordat het niet vertrouwd was om het dak op te gaan zijn we de volgende dag onmiddellijk naar Scheemda afgereisd om deze klant uit de 'brand' te helpen en het dak dicht te maken. Aan het einde van de dag belde deze klant om ons hartelijk te danken en zijn waardering uit te spreken voor onze hardwerkende monteurs. Het doet ons goed zulke boodschappen overvte brengen aan onze monteurs.

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 
 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!