Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Terug naar Projecten - particulier

Stormschade zinken dak Finsterwolde

Maandagochtend tegen 11 uur werden we gebeld door een klant uit Finsterwolde. Het zinken dak van zijn buurman was losgewaaid en stond op het punt om bij hem door de ramen te gaan. Of we alsjeblieft wel konden komen in opdracht van de buurman. Voor de veiligheid hebben we 2 monteurs naar Finsterwolde gestuurd met de mededeling dat als het niet vertrouwd zou zijn zij de brandweer maar zouden bellen. Een poosje later kwamen ze terug, het dak hadden ze in de straffe wind voor nood vastgespijkerd en de buurman was weer rustig.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!
 

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones.