Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - particulier

Stormschade zinken dak Finsterwolde

Maandagochtend tegen 11 uur werden we gebeld door een klant uit Finsterwolde. Het zinken dak van zijn buurman was losgewaaid en stond op het punt om bij hem door de ramen te gaan. Of we alsjeblieft wel konden komen in opdracht van de buurman. Voor de veiligheid hebben we 2 monteurs naar Finsterwolde gestuurd met de mededeling dat als het niet vertrouwd zou zijn zij de brandweer maar zouden bellen. Een poosje later kwamen ze terug, het dak hadden ze in de straffe wind voor nood vastgespijkerd en de buurman was weer rustig.

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 
 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!