Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Terug naar Projecten - particulier

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten

In een woning in Winschoten plaatsen we een warmtepomp systeem. De cv-installatie van deze woning zal binnenkort volledig energiezuinig elektrisch verwarmd worden via dit systeem. De complete gasinstallatie vervalt, de woning is uitgerust met zonnepanelen en solarpanelen tbv verwarming tapwater en er zal nu na ingebruikname dit systeem een enorme besparing gerealiseerd worden op de energierekening.

Foto's

Bekijk ook

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones. 

Nieuwbouw energieneutrale en aardbevingbestendige woning met loods Nieuwolda

Nieuwbouw energieneutrale en aardbevingbestendige woning met loods Nieuwolda
In Nieuwolda bouwen we samen met Bouwbedrijf Mulder uit Nieuwolda een energie neutrale en aardbevingbestendige woning. De woning is voorzien van vloerverwarming (lage temperatuurverwarming / betonkernactivering) , warmtepomp en buffervat. De loods zal voorzien worden van zonnepanelen en LED verlichting. Op de foto's is te zien dat we bezig zijn met de afwerking van de won…

Vervanging riolering

Vervanging riolering
Bewoners van een woning in de Blauwestad hadden problemen met de riolering. De riolering was bij de bouw niet goed bevestigd door een installateur. Na een paar uurtjes was de riolering vervangen en juist gebeugeld. Onze monteurs zaten onder de klei en drek en namen na afloop een bad in de Blauwestad. Hun waadpakken en armen waren op die manier dusdanig schoon, dat ze "schoon" weer in hun bus naar …