Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - particulier

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten

Plaatsen warmtepomp systeem in woning Winschoten

In een woning in Winschoten plaatsen we een warmtepomp systeem. De cv-installatie van deze woning zal binnenkort volledig energiezuinig elektrisch verwarmd worden via dit systeem. De complete gasinstallatie vervalt, de woning is uitgerust met zonnepanelen en solarpanelen tbv verwarming tapwater en er zal nu na ingebruikname dit systeem een enorme besparing gerealiseerd worden op de energierekening.

Foto's

Bekijk ook

Nieuwbouw woning Oldambt

Nieuwbouw woning Oldambt
De bouw van deze woning in Oldambt is bijna voltooid. Het installatie werk is gereed en de monterus zijn nu de bezig met de laatste klussen. Op de foto's kun je een aantal details zien, waaronder de prachtige verlichtingsarmaturen die ingebouwd zitten in de muur en het plafond.. 

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie
De bewoners van deze woning hebben ons gevraagd de badkamer te renoveren. De oude badkamer was gedateerd en is verwijderd. De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandmeubel en toilet. De bewoners kunnen weer heerlijk douchen in hun nieuwe badkamer!

Gira eNet

Gira eNet
We zijn door een klant in Haren benaderd om buitenverlichting aan te brengen en in de woning Gira eNet toe te passen. De klant kan de verlichting in en rondom de woning nu schakelen via smartphones.