Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - zakelijk

Mooiland Vitalis - renovatie 355 woningen

Mooiland Vitalis - renovatie 355 woningen

Voor wooncorporatie Mooiland Vitalis renoveren we 355 woningen in Beerta, Finsterwolde, Wedde, Meeden, Midwolda, Muntendam, Bad Nieuweschans, Nieuwolda, Oude Pekela, Scheemda, Nieuw Scheemda, Blijham, Bellingwolde, Oostwold, Heiligerlee, Westerlee etc. Met dit project zullen we ruim een half jaar bezig zijn om alle dakdoorvoeren (voor de CV)  en ventilatiepijpen te vervangen.

  

Foto's

Bekijk ook

Realisatie praktijk Beilen

Realisatie praktijk Beilen
In Beilen zijn wij aan het werk bij een pand dat wordt omgebouwd tot praktijk. De complete installatie wordt aangepakt. Op de foto's is te zien dat wij bezig zijn met het installeren van het koel/verwarmingssysteem en de ventilatie. 

Ron Haans verduurzaamt!

Ron Haans verduurzaamt!
Ron Haans verduurzaamt!  Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst! 

Bakker Assurantiegroep Winschoten

Bakker Assurantiegroep Winschoten
Voor de Bakker Assurantiegroep hebben wij hun nieuwe kantoorpand, waar voorheen de Welkoop gevestigd was, voorzien van elektra en cv/vloerverwarming. Het is een schitterend modern kantoorpand geworden. Alle medewerkers van dit snel groeiende bedrijf passen nu weer onder één dak.