Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - zakelijk

Nieuwe dartelstal Fokbedrijf Ten Have-Mellema

Nieuwe dartelstal Fokbedrijf Ten Have-Mellema

De familie Ten Have-Mellema neemt binnenkort de nieuwe vooruitstrevende dartelstal voor lupinevarkens in gebruik. Wij hebben installatiewerkzaamheden, zowel elektrotechnisch als ook werktuigbouwkundig, voor hen mogen uitvoeren. Reeds jarenlang is deze familie klant van ons en doen ze geregeld een beroep op onze service. De warmte voor de stal wordt gegenereerd door een grote biogasinstallatie. De lupinevarkens kunnen straks zowel binnen als ook buiten op een strobed vertoeven waarbij gebruik gemaakt wordt van een automatische stroverdeler. Kortom een stuk innovativiteit in dit bedrijf!    

Bekijk ook

Realisatie praktijk Beilen

Realisatie praktijk Beilen
In Beilen zijn wij aan het werk bij een pand dat wordt omgebouwd tot praktijk. De complete installatie wordt aangepakt. Op de foto's is te zien dat wij bezig zijn met het installeren van het koel/verwarmingssysteem en de ventilatie. 

Ron Haans verduurzaamt!

Ron Haans verduurzaamt!
Ron Haans verduurzaamt!  Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst! 

Bakker Assurantiegroep Winschoten

Bakker Assurantiegroep Winschoten
Voor de Bakker Assurantiegroep hebben wij hun nieuwe kantoorpand, waar voorheen de Welkoop gevestigd was, voorzien van elektra en cv/vloerverwarming. Het is een schitterend modern kantoorpand geworden. Alle medewerkers van dit snel groeiende bedrijf passen nu weer onder één dak.