Vrijblijvende offerte aanvragen.

Online een offerte aanvragen is momenteel niet mogelijk. Voor extra informatie neem contact met ons op via 0597-333133

Terug naar Projecten - zakelijk

Ron Haans Hoogezand gaat naar een groter pand !

Ron Haans Hoogezand gaat naar een groter pand !

Ron Haans is continu bezig met de verbetering van zijn pand in Winschoten. Hier hebben we de afgelopen periode vele verbouwingen gerealiseerd. Nu heeft Ron echter grootse plannen in Hoogezand. Hier krijgt Ron Haans een enorme fitness hal voor jong en oud! Volgens Ron de grootste in het noorden...  In deze hal zullen nieuwe sanitaire ruimtes gerealiseerd worden en zullen wij tevens de elektrische installatie NEN 3140 keuren. 

     

Foto's

Bekijk ook

Realisatie praktijk Beilen

Realisatie praktijk Beilen
In Beilen zijn wij aan het werk bij een pand dat wordt omgebouwd tot praktijk. De complete installatie wordt aangepakt. Op de foto's is te zien dat wij bezig zijn met het installeren van het koel/verwarmingssysteem en de ventilatie. 

Ron Haans verduurzaamt!

Ron Haans verduurzaamt!
Ron Haans verduurzaamt!  Bij Fitness centrum Ron Haans hebben wij een warmtepomp geïnstalleerd. Door het plaatsen van de warmtepomp is het gehele fitness centrum nu gasloos geworden. Ron Haans Winschoten is klaar voor de toekomst! 

Bakker Assurantiegroep Winschoten

Bakker Assurantiegroep Winschoten
Voor de Bakker Assurantiegroep hebben wij hun nieuwe kantoorpand, waar voorheen de Welkoop gevestigd was, voorzien van elektra en cv/vloerverwarming. Het is een schitterend modern kantoorpand geworden. Alle medewerkers van dit snel groeiende bedrijf passen nu weer onder één dak.