Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebt u ons nodig, dan zijn wij er voor u. We zijn bereikbaar, reageren snel en anticiperen flexibel op uw vraag of probleem. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak. Vul het formulier in en we nemen zsm. contact met u op! 

Heeft u buiten kantooruren een dringende storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Zink & koper dakgoten en afvoeren

Fraai en functioneel

Bos uit Beerta is gespecialiseerd in het zetten van zinken en koperen dakelementen, zoals dakgoten, hemelwaterafvoeren, vergaarbakken, schoorsteenkappen en bloembakken. In elk gewenst model.

We maken voor uw woning of boerderij al uw zinken en koperen dakelementen op maat. Onze zink- en koperspecialisten beschikken over een eigen zetbank en slagschaar, zodat wij elk ontwerp kunnen produceren. Heeft uw huis een nieuwe dakgoot nodig, dan komen we deze eerst inmeten. Vervolgens zetten we een dakgoot die perfect past. Om uw woning of boerderij extra cachet te geven, kunt u kiezen voor bijpassende vergaarbakken (dit zijn de opvangreservoirs waarin de afvoer van het platdak uitmondt). Ook bij de aanleg gaan we nauwkeurig te werk. Het eindresultaat: een waterafvoersysteem dat gezien mag worden en waar de kwaliteit van afspat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Wij zijn beoordeeld door onze klanten met een

8 / 10
Marije Sijbolts-Withaar
Betrouwbaar, deskundig en meedenkend. Top! 👍🏼

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nu aanvragen

Onze certificaten